Računarske mreže

Održavanje računarske mreže

video

Održavanje računarskih mreža

U modernom poslovanju i srednje i male firme sa manjim brojem računara imaju potrebu za umrežavanjem svojih računara. Postoji niz načina da se ovaj posao obavi što kvalitetnije i bolje, a koji odgovaraju potrebama Vašeg posla ili pak kada su u pitanju privatna lica zavisno od konfiguracija stana ili kuće.

Mesečnim održavanjem računarske infrastrukture štedite vreme i novac. Ovom uslugom izbegavate situacije u kojima posao trpi zbog lošeg funkcionisanja računara, opreme i mreže.

U tom smislu nudimo rešenja za Vas, koje pronalazimo pri proceni obima posla i resursa za određeni vid implementiranja mrežnih rešenja. Na Vaš zahtev ćemo uraditi analizu Vaše organizacije i predložiti najbolje moguće rešenje u vidu mesečnog održavanja.

Naš tim nudi usluge planiranja i savetovanja prilikom nabavke i proširenja, ili unapređenja računarskih mreža. Možete nam se obraditi za sve poslove počev od konsultantskih usluga, planiranja i nabavke, do održavanja, unapređenja i optimizacije računarskih mreža. Rešavamo probleme unapređenja, promene topologije, poboljšanja performansi računarske mreže i migracija sa jedne na drugu platformu. Obavljamo instalaciju, konfiguraciju i vršimo pružanje usluga podrške i tehničkog održavanja aktivne i pasivne opreme.