SERVIS

Instalacija softvera

video

Instalacija softvera

Bez adekvatnog softvera, Vaš računar ne može da pruži 100% svojih mogućnosti. Operativni sistem predstavlja jednu od najbitnijih stavki za ispravan rad računara. Kako vremenom instalirate brojne programe koje kasnije često delimično obrišete, slučajno skidate viruse koje kasnije uklanjate sa promenljivom srećom, brišući pritom neke fajlove, često ne gasite pravilno računar, operativni sistem počinje da se “guši” i treba ga reinstalirati kako bi ceo računar ponovo radio kao nov.

Naglašavamo da je BUS Computers zvanicni MICROSOFT partner, ali u ponudi imamo i progame skoro svih proizvodjača, tako da kod nas možete kupiti originalne legalne programe za sve namene. Reinstalaciju operativnih sistema radimo sa Vaših originalnih diskova.

Pored instalacije sistemskog softvera instaliraćemo Vam željeni internet pretraživač, programe za pregled slika, slušanje muzike, gledanje filmova, kao i ostale programe koji su neophodni za normalan rad na računaru. Instaliraćemo Vam samo potpuno besplatne i svima dostupne programe.