Servis IT opreme

BUS COMPUTERS – Servisni tim ima višegodišnje iskustvo u popravci svih brendova notebook i desktop računara, što nam omogućava da brzo i kvalitetno rešimo svaki problem na Vašem računaru. Takvim pristupom stekli smo poverenje i poštovanje naših klijenata koji su shvatili da kvalitetnim servisom i redovnim održavanjem produžavaju radni vek svojih računara. Osnova kvalitetnog servisiranja je definisanje problema sa korisnikom, zatim sledi efikasna dijagnostika i nakon toga klasično servisiranje koristeći najsavremenije tehnologije rada. Posedujemo alat, stručnost i volju da svaki problem Vašeg računara rešimo brzo efikasno i bez odugovlačenja.

U svakom slučaju, ako mislite da imate nerešiv problem sa računarom, BUS COMPUTERS Vam u najkraćem roku pomaže da ga rešite. Kvalitet, brzina i pouzdanost izvodjenja radova, stručno i ljubazno osoblje su glavne prednosti naših servisa koji se nalaze u svim većim gradovima u Vojvodini.
Cene naših usluga su istaknute u svim objektima i predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta usluga, a u to ćete se uveriti kada dođete kod nas. Napominjemo da po detekciji kvarova obaveštavamo klijenta o zatečenom stanju, planiranim aktivnostima, ceni intervencije i eventualno potrebnih delova i naravno još jednom: ništa ne radimo na svoju ruku i bez konsultacije sa Vama. Sve komponente koje ugradjujemo i prodajemo su potpuno nove i pokrivene odgovarajućom proizvodjačkom garancijom kao i dvogodišnjom potvrdom o saobraznosti, a u skladu sa “Zakonom o zaštiti potrošača”

servis-popravka

Servis laptop i desktop računara

servis-admin-servera

Administracija servera

servis-arhiviranje

Arhiviranje podataka

servis-inst-softvera

Instalacija softvera